SyndiClean, voor frisse gemene delen.

Onze missie is om wonen en werken in appartementsgebouwen zo aangenaam mogelijk te maken, vanaf de eerste stap die u zet in uw appartementsgebouw. Een frisse geur in een propere inkomhal, en je dag begint of eindigt meteen met een glimlach op je gezicht.

We doen dit op maat en volgens de noden van elk gebouw, een of meerdere keren per week, zoals de klant het wenst.

SyndiClean is opgericht door Serhat Yilmaz, een jonge Antwerpenaar met een ondernemende geest, die graag de handen uit de mouwen steekt. En dat heeft hij niet van vreemden, want al van jongs af aan leerde Serhat de knepen van het schoonmaakvak in de voormalige bedrijven van zijn tante en oom en later ook van zijn neef. Deze bedrijven groeiden uit tot een vaste waarde in het BENELUX landschap (o.a. opkuis van scholen in Nederland & België, industriereiniging van fabrieken, voetbalstadiums, magazijnen, kantoren en burelen, syndicus gebouwen, winkels, bungalows in Ardennen, grondig opkuis van nieuwbouwen/verbouwingen, ziekenhuizen, tandartspraktijken, banken, … ) met samen meer dan 160 werknemers. Nu schrijft Serhat zijn eigen verhaal.

Het idee om een schoonmaakbedrijf op te starten dat gespecialiseerd is in gemene delen van hoofdzakelijk appartementsgebouwen, is bij Serhat ontstaan enkele jaren geleden eerst als stagiair en later als werknemer van een gereputeerd syndicuskantoor gespecialiseerd in het beheer van mede-eigendommen in de provincie Antwerpen met meer dan 200 gebouwen en 5000 appartementen in beheer.

Daar leerde Serhat in zijn functie als technisch administratief bediende dat bij klachten over schoonmaak vaak dezelfde opmerkingen terugkeren: ‘het lijkt alsof er niet gepoetst is’, of ‘steeds iemand anders die niet weet waar hij mee bezig is’ en ook ‘we weten zelfs niet wat de poetsploeg doet voor wat we ze betalen’. Niet enkel een probleem van de eigenaars/bewoners maar ook voor de syndicus die de klachten van de eigenaars moet opvangen en bespreken met de firma.

Daarom komen we bij SyndiClean voor elke offerte ter plaatse en luisteren we naar de input van de mede-eigenaars én de syndicus. We hangen een schema op in het gebouw, zodat u weet wat er uitgevoerd is. We proberen niet zo snel mogelijk weg te zijn, maar doen steeds ons werk grondig. Correcte, marktconforme en tijdige facturatie met gepaste service en dienstverlening.

O.a. dat elke nieuwe medewerker opgeleid moet worden voor hij/zij zelfstandig te werk gaat bij klanten, op basis van:

– product- en materiaalkennis;
– professionele werkwijze tot in detail.

Daarnaast heeft Serhat meegekregen dat hij als bestuurder de prestaties van zijn medewerkers moet controleren, door regelmatig inspecties uit te voeren bij klanten.

Bij SyndiClean gaan we voor tevreden klanten en tevreden syndici. We gaan voor frisse gemene delen, elke keer opnieuw.

Serhat Yilmaz